Novinky

Skupina AGEL sa na vysokoškolskej pôde opäť predstavila ako atraktívny zamestnávateľ

Dňa stáží, ktorý 23. novembra 2023 organizovalo Univerzitné poradenské centrum Univerzity Pavla Jozefa Šafárika (UPJŠ) v Košiciach, sa aj tentokrát zúčastnila Skupina AGEL. Ako trojnásobný víťaz prestížnej ankety Najzamestnávateľ budúcim lekárom odprezentoval atraktívne možnosti pracovných stáží v sieti svojich zdravotníckych zariadení.

Keďže krátkodobé či dlhodobé stáže sú jedným zo spôsobov, ako nadobudnúť pracovné skúsenosti už počas štúdia, Univerzitné poradenské centrum Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach už po piatykrát zorganizovalo Deň stáží, počas ktorého mali záujemcovia možnosť stretnúť sa s mnohými atraktívnymi zamestnávateľmi z rôznych oblastí. Na výber boli stáže pre študentov verejnej správy, cudzích jazykov, všeobecného lekárstva, zubného lekárstva, psychológie, chémie, informatiky a mnohých ďalších študijných programov. Samozrejmosťou bola aj účasť Skupiny AGEL, keďže študenti majú možnosť absolvovať stáž či získať štipendium aj v sieti nemocníc najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Okrem predstavenia podmienok stáží spolu s benefitmi pracovných príležitostí zástupcovia Skupiny AGEL odprezentovali prednášku s názvom Nájdi tú správnu cestu – zorientuj sa na trhu práce, ktorej cieľom bolo zdieľať praktické skúsenosti so študentami a pripraviť ich na situácie, s ktorými sa pri hľadaní zamestnania stretnú.

To, že Skupina AGEL patrí k atraktívnym zamestnávateľom, potvrdil aj záujem študentov, ktorí sa v rámci jej prezentácie aktívne zaujímali o konkrétne možnosti a podmienky absolvovania stáží či získania štipendia.

 

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL

Sme členom skupiny AGEL, najúspešnejšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

AGEL (cz) / AGEL (sk)

Katalog AGEL
Časopis Náš AGEL