Novinky

Naši odborníci boli súčasťou konferencie SlovakiaTech Forum – Expo 2022

V dňoch 20. – 21. septembra sa v Košiciach uskutočnil štvrtý ročník medzinárodnej odbornej konferencie a inovačno-technologického veľtrhu firiem SlovakiaTech Forum – Expo 2022. Jeho cieľom bolo stretnutie slovenských a zahraničných odborníkov v oblasti inovácií, priemyslu a priemyselných technológií, energetiky, dopravy a logistiky, v oblasti životného prostredia a vzdelávania, ako aj prezentácie vedeckého a inovačného potenciálu slovenských technologických firiem. Na podujatí priblížilo svoju činnosť a rozvíjané aktivity ako jeden z hlavných partnerov podujatia aj CVTI SR, ktoré zároveň vytvorilo priestor aj pre prezentáciu najnovších poznatkov a inovatívnych riešení 5 slovenských univerzít.

Na tomto významnom medzinárodnom podujatí v sekcii Ako bude vyzerať starostlivosť o zdravie v budúcnosti? sa aktívne zúčastnili a odprezentovali za spoločnosť AGEL SK:

  • Prednáškou MUDr. Jozef Pribula, PhD., MBA, riaditeľ Vzdelávacieho, vedeckého a výskumného inštitútu AGEL n.o. a medicínsky riaditeľ AGEL SK, s názvom: Ako inovujeme zdravotnú starostlivosť v strednej Európe - https://www.youtube.com/watch?v=MoxlZOMw8CQ
  • a v panelovej diskusii kolektív odborníkov - Miroslav Gašpárek, M., doktorand v inžinierstve a syntetickej biológii v Oxforde a výskumník v biologickej bezpečnosti na Stanforde Eng., MUDr. Marian Kollár, gynekológ, MUDr. Jakub Rybár, riaditeľ AGEL Clinic Bratislava a.s., MSc. Martin Smatana, analytik pre Svetovú Banku, Medzinárodný menový fond a Msquare a MDDr. Jakub Jánošík, MPH, vedúci Centra simulátorovej a vrituálnej medicíny Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, s názvom: AGEL: Budúcnosť slovenského zdravotníctva (panelová diskusia) - https://www.youtube.com/watch?v=BhEiQkEf1lw.

Celú videogalériu si môžete pozrieť tu:https://www.slovakiatech.sk/videogaleria .

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL

Sme členom skupiny AGEL, najúspešnejšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

AGEL (cz) / AGEL (sk)

Katalog AGEL
Časopis Náš AGEL